Edzőbemutató: Krasznai Gábor

Kedves olvasóink! A heti program részeként egy mini interjú sorozattal szeretnénk bemutatni edzői stábunk tagjait, hogy ti is közelebbről megismerhessétek őket és nagyobb bizalommal forduljatok hozzájuk.

Évtizedek óta versenyben


Interjú sorozatunk első alanya Krasznai Gábor, akinek már 1988 óta a Squash körül forog az élete és a mai napra Magyarország egyik legjobb Squash játékosává nőtte ki magát.
“Volt szerencsém részt venni az első országos egyéni bajnokságon, amelyeken azóta is szorgalmasan részt veszek. 3 egyéni országos bajnoki cím mellett sok-sok csapat és senior bajnoki címem van.”

Kraszi nem csak egyénileg mutathatta meg képességeit, hanem a legnagyobb színtéren, magyar színekben 10 évig csillogtathatta képességeit volt, hogy mint csapatkapitány.

Nem csak versenyző


De versenyzői eredményei mellett mást is lerakott az asztalra
“Nemzetközi versenybíróként biráskodhattam több nemzetközi versenyen és a Magyarországon megtartott Európa Bajnokságon is. A Testnevelési Egyetem részére én szerveztem meg az első középfokú edzőképzési programot.”


Tanítványból mester

Azóta Gábor nap mint nap edzőként (is) foglalatoskodik, hisz ez azóta is minden napi motivációt, kihívást és örömet jelent számára.
“A tanítványaim többsége amatőr versenyző illetve C-D kategóriában játszó játékos, akiket a versenysenyekre való felkészülésben, technikai- taktikai-kondicionális fejlődésükben támogatok.”

Persze Gábornak tele van az órarendje tanítványokkal, ha megkedveltétek, ezen a linken juttok el a profiljára, ahol minden elérhetőséget megtaláltok!

Kraszinak pedig természetesen sok sikert, és sok, hosszútávú játékost kívánunk neki itt, az Angyalföldi Squash Centrumban!