Újuló Csapat, régi hangulat

Kedves Vendégeink! A héten lezárult egy hihetetlen időszak, egy fantasztikus korszak Klubbunk életében. Szécsi-Páj Linda és az Angyalföldi Squash Centrum külön utakon folytatja! Sok sikert Linda!

Kedves Játékosok! Örömmel tudatjuk, hogy még így sem maradtok squash nélkül. A SHOW FOLYTATÓDIK TOVÁBB! Semmit sem kell majd hiányolnotok a megszokott szolgáltatásokból, élményből, színvonalból. Ugyanaz a hangulat, ugyanaz a rendszer, ugyanolyan versenyek továbbra is várnak rátok megszakítás nélkül, SŐT!! egy kis új fűszerrel is igyekszünk még izgalmasabbá tenni a továbbiakat. Pontos részleteket megtaláljátok majd a weboldalunkon, facebookon/instán, csak figyeljetek és vadásszátok a híreket.

Pályáinkat folyamatosan felújítjuk/fejlesztjük. Legújabb légtechnika kiépítését követően a figyelmünket a parkettára fordítjuk és hamarosan friss, világos lakkozás vár majd rátok, ezt követően a fő falakat és az oldalfalakat fogjuk kijavítani és fehérre festeni, hogy a szezonra egy teljesen megújult környezetben tudjátok kedvenc sportokat űzni.

Köszönhető mindez nektek és a kitartó támogatásotoknak, hogy a nyári meleg ellenére minket és a squash -t választjátok hétről hétre és hogy újra és újra bérlet vásárlásával biztosítok minket szimpátiátokról, ezzel gondoskodtok a klubb anyagi biztonságáról, fejlődési lehetőségéről! Ne hagyjátok abba 😃 Köszönjük nektek a teljes Angyalföldi Squash Centrum csapatának nevében.